elinmaria

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av elin♥ - 17 januari 2010 21:05

Måste bara berätta att jag har haft en sjukt mysig kväll. La en ansiktsmask förut [mot finnar, sjukt bra!] och sen har jag suttit ihop krupen framför en film i två timmar. Eller ja, jag har väl egentligen inte kollat sådär jätte mycket på filmen, för jag har suttit och skrivit några texter och tänkt på andreas. (L)


Måste varna er för blockchoklad dock..

-ät inte en hel kaka, man får sjukligt ont i magen, tro mig.


godnatt era gullgrisar :*

Av elin♥ - 17 januari 2010 15:57

Andreas var här igår jue och det var sjukt mysigt. Min kladdkaka gick hem också tror jag, även fast jag nog egentligen inte tyckte den var speciellt god. Iallafall så var det jätte mysig och vi tappade bort tiden som vanligt, mamma smsade lite innan ett och frågade om han skulle stanna länge till ^^ Så vid tjugo över så åkte han, men aja, tack för kvällen sötnos :*


Dagen idag har dock varit sjukt seg, för det finns inget att göra [och vad gör man då? -inget] Kollade på film förut, nån skit film dock för den söööög :p


Skolan imon igen, orkaaaaa. Vi ska ha nån ute gympa typ, så jag kommer vara halvt ihjälfrusen sedan. Men på nått sätt vill jag ändå till skolan imon, för att få träffa alla igen och så, en helg kan kännas längre än vad den är ibland.


Nu ska jag redigera lite bilder och sen blir're till att hjälpa mamma med maten och om jag inte minns fel, så tror jag mathias kommer ikväll, trevligt värre :)


puss :*


  


"en sanning för svår att uttala och en lögn så stor att den tagit över"

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards