elinmaria

Alla inlägg den 23 januari 2010

Av elin♥ - 23 januari 2010 16:28

Efter att ha sminkat om mig en gång och tvättat om håret så är jag äntligen klar att åka om en halvtimme :) Har dock ett extremt underligt ryck i min haka just nu, men det går nog över. Ska faktist bli lite kul ikväll, men jag hoppas inte jag får dras med min gamla hederliga tunghäfta. Dessutom ha jag haft världens klädproblem idag, för jag har ju ingen aning om vad de andra ska ha på sig (y' Skit samma kan jag tycka samtidigt ändå, för det jag har på mig lagomma kläder och de är bekväma, det är huvudsaken tycker jag (:


Ska kila och fixa det sista nu, typ väskan och så.

Ha en underbar kväll allihopa! (L)


Puss :*


  

"Du är Du och det får alla andra leva med!"


Av elin♥ - 23 januari 2010 11:58

Först ska jag bara be om ursäkt för att jag inte bloggat på några dagar, men jag har haft ganska fullt upp (:


Men iallafall så var min Andreas här igår och vi hade jätte mysig, även fast jag var på rethumör :D Vi tappade tiden en aning som vanligt, men jag tror han åkte typ runt ett-tiden. (L)


Ikväll ska jag hem till Andreas, för han ska fira att han har fyllt tjugo. Men man har ju turen att upphämtad och så liksom, så vid 17-tiden hämtar sötnosen själv mig :) Jag har dock ingen aning om hur kvällen kommer bli, eftersom jag förmodligen inte känner en enda kotte och när jag är bland nytt folk kommer mina nervösa sida fram -inte bra. Men det får funka helt enkelt, jag ska nog lyckas ha roligt :P


Nu ska jag iallafall kila in i duschen, så vi hörs! :)

Puss :*

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards